søndag 21. juni 2009

Endelig var dagen for å hente hjem vår nye hundEXO


Søndag 14 juni reiste vi over fjellet for å hente den nye hunnen. Speninngen var stor. Bård hadde vært i Hurdalen for ca 4 uker siden og plukket ut den han han likte best. Vi skulle møte oppdretterene på Jarlsberg Travbane, der skulle det være utstilling. Vi var litt tidelig ute, så vi ventet og ventet, endelig kom de. Det var et syn, som møtte oss, da det kom trillet 11 valper ut av bilen. Den største var våres. Jeg forelsket meg med en gang, helt utrolig nydelig. Penger ble overrekt og kontrakt ble skrevet. Endelig var Exo vår. Han satt i armen våres i 3 timer ikke en lyd å høre, bare kos. Det var mange borte hos oss og måtte se på den søte lille valpen. Å mange lovord fikk vi høre. Så det kan bli spennende tider fremover. Har håp om at han skal gjøre det bra på utstillinger fremover. Men han skal først og fremst bli en kose hund.


Mandag ble jeg sent med sykebil til Stord sykehus. Mistanke om nyresten. De fant noen små, men smertene bare forsatte. Onsdag tok de ultralyd av magen. Da fant de en syste som trykte på blæren.Torsdag ble jeg opperert. Hjem fredag. Da bar det rett til Enes. Flott helg.
Det er mye arbeid å få valp i hus. Kan ikke huske at det var slik med Ronja, vår forige Rottweiler tispe. Exo biter på allllltttt, og det menes alt. Men han er jo så søt og sjarmerenes.Har lært seg å sitte. Nå holder vi på å trene på å få han husrein.


2 kommentarer:

  1. Så nydelig da! Den finnes ikke noe bedre enn å eie en hund. De gir mye kjærlighet(hvis man ser bort fra mye tid og ødeleggelsen) Kos dere masse i valpetiden=)

    SvarSlett
  2. Den ser jo bare helt utrolig fantastisk nydelig ut! Gratulerer med ny hund, gleder meg til å hilse på Exo =)

    SvarSlett