torsdag 1. oktober 2009

Ja nå er det virkelig på tide å begynne å blogge igjen.

Fått litt kjeft pga. ingen oppdatering

Det ble en lang sommerferie på meg. Først 3 uker med sykemelding, ( flott vær), så 4 uker ferie sommerferie.Vi tilbrakte nesten hele sommeren på Enes. Hadde litt besøk av Rebekka og Eivind. Janicke med fam. var og en helg på besøk. Veldig koselig.

Vi hadde oss en lang helg på Tysnes. Der var det Tysnesfest. Vi drev campingen fra torsdag til Søndag. Ikke mye søvn ca 7 timer. Men vi kan sove når vi blir gammle. Veldig mye å gjøre, men kjekt.
Slutten av juni tok vi os en ukes bil ferie. Ringte til siv for å høre hvor de var i verden. De var på en camping i Sverige som het Laxsjøn, så der reiste vi , forsastte videre etter 3 dager til en campingplass i Halden. Der hadde vi biletter til Allsang på grensen.
Fredag 31 juli -09. Var det hundeutstilling i Nesbyen. Exo var egentlig 2 uker for liten , men vi hadde fått lov til å stille. Det var mest for treningen sin skyld.Han ville ikke vise tenner bare hoppet og synest alt bare var gøy. Ble ikke plasert ,men fikk en bra kritikk. Oppdretteren våres var og der, så vi fikk noen par ord med henne.

2 kommentarer:

  1. ÅÅå så kjekk oppdatering! Det var utrolig kjekt å få se idyllen deres i sommer og vi kommer gjerne igjen.
    :)

    SvarSlett
  2. Ser ut som du har hatt en kjekk sommerferie:)

    SvarSlett