fredag 6. november 2009

Min dag i dag

Må begynne med at jeg satt og blogget litt i natt, kl 01.00 fant jeg oppskrift på et pannebånd jeg bare må strikke. Men klarte heldivis å gå å legge meg. Sto opp kl. 07.30 Gikk på en liten skogstur med Exo. Det var frost i skogen , men der det var tett med tre var det ikke frøset på. Veldig fin tur. Kasandra var gått på skolen, jeg satt meg ned med pc får å finne mønsteret til pannebåndet. Hadde garn så det var bare til å begynne å strikke.
Etter en times tid var jeg inne på HB får å se litt, tror du ikke jeg fant oppskrift på et par tovete tøffler jeg likte. Så måtte jeg dukke i garn boksen, for å se om jeg hadde noe garn. Der fant jeg fritidsgarn i rødt. Så da begynnte jeg på det også. Så nå har jeg to nye påbegynte produkter, pluss 2 par sokker jeg holder på med. Tror jeg skal ha nokk å gjøre på på Enes i helgen. Er visst litt redd for å bli arbeids ledig. HE HE.
Ellers går jeg hjemme på tredje uken med vond rygg, skal til kiropraktor på tirsdag, håper han kan hjelpe meg. Får dette er ikke noe gøy. Har det vondt, hjelper ikke med smertestillende tab. jeg har fått.
GOD HELG TIL ALLE SAMMEN

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for kommentar på bloggen min(ullkurven)
  Det er det som er så fint at andre gjør meg oppmerksom på evnt feil i oppskriftene mine :) Når jeg bruker cortina til tøflene og pinne 5-5,5 blir tøflene perfekt med 28 masker.. men om du strikker i fritidsgarn eller rauma vamsegarn legg opp 32 masker med samme pinnetykkelse.
  Det høres lite ut,men det er riktig. Om du bruker tove eller annet tynt garn må du kanskje opp i 50-60 masker.
  Fint at du kan bruke en av mine oppskrifter :)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Åå du og den ryggen :( Håper kiropraktor gjør underverker med deg og at du merker bedring fort! Kose dere på Enes i helgen ♥

  SvarSlett