søndag 20. desember 2009

Hentet Bono

Kl 08.00 reiste vi fra Tysnes. I ett forferdelig snø vær, var nesten slik att vi hadde lyst til å snu. Men da vi kom til Stord ble det litt lysere og lettere. Det sto biler på kryss og tvers over alt.


 Vi var alle veldig spendte.
Jeg tror Kasandra forelsket seg med en gang.Valpe moren tok det hele med fattning att vi var der og tok med den ene valpen hennes.
 
Det ble en lang bil tur hjem. Veldig dårlig vær. Vi stoppet en liten tur på Biltema i Haugesund, og kjøpte valpebinge.Så bar det rett hjem. Var ikke hjemme før i ni tiden. Hunnene hadde fått hilse litt på hverandre i bilen. Men det var først når de kom hjem de fikk hilse ordentlig. Det gikk veldig fint.
 

De tusler etterhverandre og snuser . Bono blir rundvasket av Exo. Må si att han er en tøffing, er ikke mye redd. Da vi satt han i valpebingen var det ikke populært han skulle ut til Exo.Da var det plutselig lyd i den små krabaten, masse piping og Exo sympatiserte Men han trenger litt ro ,er jo bare en liten baby.
Nå er Bono og Kasandra gått og lagt seg. Dette blir en spennende natt. Ikke en lyd ennu fra soverommet

1 kommentar:

  1. Åååå lille søte Bono, han var nydelig! Håper Kasandra og han har sovet godt i natt. Endelig var ventetiden over for henne ♥

    SvarSlett