torsdag 10. desember 2009

Pakke 10


I denne pakken var det ett stort stykke med julestoff. Lurer på hva jeg skal sy. Kansje min venn har en plan. Vi får vente å se.

1 kommentar:

 1. Hei og takk for besøk på bloggen min!
  Jeg beklager at jeg er så sen med å svare. Det er denne juelstrien og så har jeg minstemann som har bursdag nå i desember og det er ikke noe god timing!!!
  Jeg bruker stort sett Picasa3 og Photoscape til bilderedigering + litt Flickr. Photoscape og flickr har flere muligheter til rammer og å gjøre bildene lysere/mørkere i kantene. Greie programmer å ha på dataen og de er til gratis nedlasting.
  Men hvis du har for eksempel flere enn 200 bilder liggende på flickr, så må du betale noen kroner i året for fortsatt kunne laste opp bilder der. Noe jeg absolutt vil anbefale deg.
  Da har du en backup der på dine beste bilder hvis noe skjer med dataen.
  Jeg tror det er ca 120 kroner for et år, så det er jo ikke de helt store beløpene.
  I photoscape så har du bare bildene dine liggende på maskinen. Både de nyredigerte og orginalene.
  I picasa kan du også opprette album på nettet hvor du kan dele bildene dine med andre akkurat som flickr, men begge steder velger du om du vil at andre skal kunne se dem eller ikke.
  Håper du finner ut av det. Om det er noe du ikke forstår, så bare spør igjen. Ikke sikkert jeg kan svare , men jeg kjenner nok sikkert noe som kan hjelpe deg!

  SvarSlett