lørdag 13. mars 2010

LØRDAG MORNING

Her sitter jeg i sofaen med mitt strikketøy og to hunder. Stille og rolig lørdag morgen. Litt rart å være hjemme når det er helg.
Kasandra fylte 12 år i går. Da hadde vi bakt sjokoladekake( langpanne) som hun hadde med på skolen. Så fikk hun velge vilken kake vi skulle lage til kvelden. Det ble ostekake. Eivind og Rebekka kom på middag og kake besøk.
Kasandra fikk tre kort i posten. Ett fra tante Åse, silje og de 7 dvergene. Så fikk hun ett fra Hedda.
Så kom det ett langveis fra, nærmere mestemt Toten. Så nå lurer hun på hva hun skal bruke pengene på. Kansje en one pice drakt. Vi hadde kjøpt ipod docking stasjon med radio( må byttes i dag, funket ikke helt),og en ny lilla genser.
Fra Exo og Bono ble det tegne saker tegnepapir og Lær og tegne/male bok. Hun har for tiden fått innteressen av og tegne. Så da må vi følge opp med utstyr. Hun er blitt flink.
Bård har lånt seg bil( våres døde i går) og tatt med seg Kasandra + 3 andre i klassen for å gå på akvariet. Så skal de på Vinterlyd konsert på Toralmeningen. Avslutter med ett besøk på Peppes. Jeg skal være med Rebekka og Eivind til byen litt senere i dag.

1 kommentar:

  1. Håper de får en flott dag i byen selvom været ikke er så bra :)

    SvarSlett