tirsdag 25. mai 2010

Hundeutstilling på JevnakerFredag tok vi Kasandra fri halve dagen. Så tok vi sneglehuset med oss å satt kursen mot Jevnaker.Kom frem på campingplassen kl 21.30. Flott vær. Vi satt opp forteltet, og laget oss mat. Så tok vi kveld. Lørdag skulle voksne cairner stille kl 09.00 og valper kl. 10.30. Men da vi så på ringoppsettet skulle vi ikke stille før 14.30. Lang dag. Tone nappet Bono litt, mens vi ventet. Bono ble 2 beste han hund.Om kvelden tok vi en tur på badeplassen til campingen. Exo svømte og svømte, ville ikke opp igjen, men
Bono bare vasset litt
.
Søndag var vi i ringen kl 09.00. Da ble Bono 4 beste han valp.
Ikke så veldig bra helg for oss. Men slik er det i utstillings verden.
Fikk kjøpt oss utstillingstelt. Det var veldig greit. Lett å slå opp.

På vei hjem tok vi turen innom Nittedal, på kaffebesøk til Mona. Koselig å se henne, tror det er snart 3 år siden.
Hjemturen gikk over Hardangervidden, der var det fremdeles snø . Ikke på veiene, men utenfor. Da måtte vi stoppe for å la hundene løpe å kose seg i snøen.Det var en kald fornøyelse og stå å se på hundene leke.
Planen var å kjøre noen timer, så overnatte. Men vi kjørte helt til  Enes, Var fremme kl. 23.30. Så da fikk vi mandagen på campingen.
Neste helg er det to nye utstillinger.

2 kommentarer:

  1. Høres ut som en fin tur. Et nydelig bilde av deg og Kasandra =)

    SvarSlett
  2. Heisann - takk for kommentar i bloggen min.
    Og jeg tror nå har skjønt hvem dere er - vi stilte også ut samme dag som dere, og dere slo oss (alle slo oss) første dag, og andre dag slo vi dere.

    Pelsstell på cairn er en sak for seg selv har jeg funet ut...

    SvarSlett