mandag 10. mai 2010

Utstilling i Kristiansand

Vi reiste hjemmenfra torsdag kveld. Kjørte ett godt stykke før vi stoppet å la oss til å sove i campingvognen. Neste morgen var det bare 1,5t. å kjøre, til hamresand fam. camp. Der skulle vi bo og fredags utstillingen skulle være der.
Her driver Tone å gjør Bono klar til utstillingen. Hun hadde så lyst å stille Bono så det fikk hun  gjøre begge dagene.


Bono ble 2. beste han valp.

Om kvelden laget de til felles grill. Det var utdeling av årets beste cairn, årets beste oppdretter osv....
Det var en veldig sur dag. Vinden blåste hele tiden. Litt lodd salg med trekkning var det også. Vi vant en pose med div. hundeutstyr/leker.

Lørdag var utstillingen nede ved stranden. Her sitter vi å følger med. Mye bedre temp. i dag
Gikk ikke så bra i dag heller. Fikk en 2pl.

Om kvelden bestemte viss oss for å ta en tur med hundene på stranden.

Exo
Svane i solnedgang
Bono

Bård hadde Exo i langline. Plutselig hørte vi ett skrik fra Kasandra. Hun hadde fått linen rundt foten, Hun lå på bakken å grein/skrek.
Bård måtte opp til vognen å hente bilen, for hun kunne ikke gå på foten. Bård måtte ha henne på ryggen ett stykke, for vi kunne ikke kjøre helt ned til stranden. Ringte legevakten. De sa vi skulle gi henne paracet å ligge ispose på. Så fikk vi se dagen etterpå. Det ville ikke Bård, vi kjørte til sykehuset. Der tok de bilder. Det var to brudd på fotbladet. Hadde ikke sett noe lignene, så det ble litt venting, mens de diskuterte. Hun ble gipset helt opp til knehasen. Bare tærne stakk ut. Var tilbake på campingen kl.02.00

Søndagen var vi på NKK utstilling. Det var bare for voksne, så da bare så vi på. Hjemturen fikk Kasandra sitte fremme, litt bedre plass til foten. Hun skal gå slik til 18 mai, da skal hun til Stord å ta nye bilder.Håper alt går bra.
Nå skal vi holde oss helt i ro på Enes neste helg.

2 kommentarer:

  1. Stakkels stakkels jente. Så uheldig hun er. Håber alt er bra når der skal tages nye billeder.

    SvarSlett
  2. Så flotte bilder fra turen! Var jo ikke dårlige plasseringer Bono fikk :) Synd med foten til Kasandra, håper det gror slik som det skal.

    SvarSlett