fredag 18. februar 2011

I går var jeg på Kurs hos Tysnes Husflidlag. De hadde kurs i perlenett. Birgitta er en helt fantastisk kurs holder. Ingen spørsmål  er for dume . Hun er veldig godt forberedt.
I går lærte vi en tekknikk. Etter å ha prøvd meg en times tid. Synest jeg det gikk veldig greit. Fant farger og mønster til Brystduk (bunad) Så satte jeg i gang. Vi skal tre ganger til. Da skal vi løre en annen tekknik,. så skal vi lære å montere .  Meningen er å jobbe hjemme , eller mandagen på husfliden. Da er det åpent for medlemmer. En slags arbeidstue. Der vi er sammen å jobber med vårt.

Når jeg kom hjem i går måtte jeg jo prøve  å forsette. Den som ikke kom seg i seng før kl 02.30 var meg. Kjenner på rygg en at det ble litt mangen timer.Men det var veldig gøy, å se det
vokser.


2 kommentarer:

  1. Så fint det blir. Ja øvelse gjør mester..der som mange andre steder. Ser her nedover i innleggene dine at du er veldig flink til å lage bunader. og strikke votter og annet også. Kjempebra. Selv så holder jeg på med mine første selbuvotter,siden jeg ikke klarer lenger å strikke med strømpepinner blir det lang rundpinne og magic loop.
    Ha en fin fredag og go helg.

    SvarSlett
  2. så gøy å gå på kurs. lykke til videre. Ser nydelig ut

    SvarSlett