fredag 23. april 2010

På tirsdag begynte  vi å flytte. Vi fikk veldig god hjelp av Tommy som kom helt fra byen for å hjelpe.Frode , Rebekka og Eivind kom utover dagen og hjalp til også.

TUSEN TAKK FOR HJELPEN TIL DERE ALLE

 Kjørte 3 turer med flyttelasset. Så da er det bare igjen å kjøre boss. Så ned vaskingen.
Onsdag. var jeg og Kasandra først en tur til Stord så tok vi fergen over til Os. Vi skulle til Åsane og nappe Bono. Først ett lite stopp på Ikea for å drikke kaffe med Mette. Der traff vi på Janicke og Norvald. Som og ville drikke kaffe med oss.
Da vi kom ut til Dagny (napperen) fikk vi hilse på den kommende moren , hun bare gikk rundt og rundt å tevet. Valpene kunne komme når som helst. Kom senere på kvelden. Ble bare 1 gutt.
De hadde og ett valpekull på 1 uke som vi fikk kose med. Fra Åsane bar turen til Nestun på besøk til Håkon og  Gunn Mari. Koselig, lenge siden sist. Ble en sein kveld. Litt av ett kaos å komme hjem til. Sekker å kasser overalt.
Torsdag morning kjørte jeg Kasandra til skolen, så begynte jeg på nedvaskingen, kommer nokk til å ta noen dager.
I dag reiser vi til Førde. Skal på hundeutstilling med Exo og Bono. Vi har med oss campingvognen vi har kjøpt oss. Var litt spendt i går om alt virker. I dag må vi kjøpe oss ett nytt batteri til vognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar