torsdag 10. juni 2010

Hedda på besøk.


Forige torsdag kom Hedda på besøk til oss. Hun skulle være noen dager. Tar det litt som det kommer. Hun har aldri vært på overnatting hos oss før.
Bård hentet henne hjemme, Torsdag etter arbeid.
Hun var en solstråle når hun kom hjem til oss.
En liten tur med hundene ble det tid til før kvelden.


Hedda måtte leie Bono.

Neste dag kjørte vi Kasandra til skolen, så tok vi oss en skogstur. På vei hjem stoppet vi på Brann stasjonen. Der fikk vi omvisning , brannmanen synest det var veldig koselig å få besøk, så han viste og forklarte. Han lurte på om Hedda ville sitte på . Men det var litt skremende. Da var det tryggere å holde i May-lill sin hånd.


Her er den store brannbilen.

Om formiddagen var vi på fredags kafe på skolen. Det var stas. Der var Rebekka også.

Kl 14.00 hentet vi Kasandra og kjørte til Enes. Jeg hadde lovet Hedda att vi skulle grille, det hadde hun ikke glemt.Lørdagen var det og ett nydelig vær. Vi tok oss en tur på bryggen. Der fanget de reker og snegler. Jeg hadde ikke med rednings vest til Hedda, så jeg hadde ikke helt roen.


Som alltid blir det noen turer i Lakseparken.
Gunn Mari er også med oss på tur.
 Exo har en slengdisse som han leker med. Løper frem og til bake, henger i luften.Er ikke så lett å gå på krykker mellom disse store stenene.


Søndagen kommer Janicke og Norvald på Middag. Vi griller og koser oss.
  Jeg tror Hedda har kost seg denne helgen,vi har iallefall kost oss. Må skryte over hvor snill hun er. Ikke noe problem med å legge henne. Bare gøy å ta henne med på handle tur. Ikke noe masing, da er det ekstra gøy å kjøpe noe til henne.

Tusen takk Janicke for att vi fikk låne henne hele helgen.
1 kommentar:

  1. Åååå så koselig! Hun hadde det toppers hos dere og ikke minst fikk vi hjemme litt kjæreste-tid ♥ Ikke så ofte det ;) Det var utrolig snilt at dere ville låne henne og ekstra kos å høre hvor greit det gikk. Tusen takk! :)

    SvarSlett